hits

Din Jævla Idiot

Faen det er litt motgang noen ganger. Hvorfor gidder jeg tenker noen ganger? Hvorfor i hælvete gidder jeg? Hvorfor gidder jeg å skrive fine ting for andre folk.. Hvorfor lage kunst når ingen vil kjøpe? Hvorfor lage musikk når ingen vil høre? Hvorfor lage mat når jeg sulten? Nei faen jeg mener Hvorfor dele gode tips når ingen vil vite?

Nei det er nok fordi stilen min suger, kanskje jeg ikke kan lage musikk, kanskje jeg ikke maler fine bilder..

Nei veit du hva, hva faen gjør vel det, så lenge jeg har det bra og koser meg med det jeg gjør holder vel det?.. Hvorfor tenker jeg de tankene? Jeg bryr meg jo ikke om hva folk tenker uansett, de har jo som regel bare drit å si. (oida) Jeg syntes det er gøy, og det holder. Jeg skal ikke trenge andres likes og kommentarer. Samma faen om ingen vil høre. Nok er nok, jeg skal ikke la dette provosere meg. Jeg fortsetter, samme faen om du leser eller ikke. (neimen det var da voldsomt)

Nei nå er det nok å tilfredsstille andre, hvis det er kaos dere vil ha så er det kaos dere skal få.. (Hvor kommer dette fra???) Haha nei fy faen for noen fucka ord som blir skrevet innimellom.. Du skjønner det at når du først begynner å skrive ned tanker, så kan det rable helt for deg, ihvertfall for meg, bare prøv sjæl å se. Vanligvis må jeg skrive ting om og om igjen og redigere meninger og fjerne banneord. Men nei, nå skal du få se det, uredigert og rett fra papiret. Faen steike, dra til hælvete de som må.

Nei forbanna snylte faen sier jeg, du kan dra ditt peppern gror og du kan holde deg unna godfølelsen og hodet mitt. Nei nå er det slutt på å sjule sannhet. Jeg er lei av å late som, dere skal få høre mine virkelige tanker..

Men så ere litt moro med temperamang også da haha. Vanligvis når jeg tråkker over linja pleier jeg bare tenke, jaja samma faen jeg tar det som skuespilltrening.. Å banninga kan jeg jo alltids slutte med.

Men hva bør du slutte med? Hah, nei det fåru finne ut a sjæl din perfekte faen

Det sikkert noen skrivefeil her også men samma faen kan det være. Nei skrive de som vil og klage de som må. Dessuten er det å viktigere å på peke uttalen, men ægg og beiken blir liksom allikevel litt feil, selvom jeg syntes det er kult hvis du skriver det.

.. Men nei nei nei.. Hva er det du driver med nå? Hva har jeg sagt om dritt som dette? Det er ikke sunt for hodet.. Din jævla Idiot.. Hva har du gjort nå? Har du lest dette?? En tekst full av tanker surr og problemer? Nei fy faen, nå mårru ta deg sammen, fytti hælvete. Det rælet her hadde jeg aldri giddi å lest.. Hvis dette av alt jeg har skrevet faller i smak, nei da gir jeg meg ende over .. Så Neineineineinei. SLUTT Å MAT HODET MED NEGATIVITET DIN JÆVLA TULLING! ikke mere vg, dagblad og ikke mere radio nyheter.. fyfyfy! Finn gode sider med reportasjer som gjør deg godt. «Hvis du leser eller hører på noen fortelle om drap og dritt en gang til så skal jeg sørge for at du får en bolle med spagetti plassert mitt i trynet.»

Takk for meg og ta det med en klype salt før du tror på alt. Jeg mener det jo tross alt ikke

Bare litt..

Vanligvis hadde jeg jo skrevet dette om og rettet det opp, funnet ett tema/budskap og researchet div tips og løsninger, men det er det jo ingen som vil trykke på eller lese om, så fuck det idag!

Peace Out! ^^

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar